b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_sport_1052019.jpg

1 травня в рамках футбольного свята в селі Очеретувате відбулася дружня зустріч ветеранів футболу. У цьому «товарняку» зустрілися ветерани футболу Семенівщини, які приймали своїх «однолітків» з міста Полтави.

Більш підготовлені гості перемогли в основний час 0:2, а в серії дружніх 11-метрових перемогли господарі 4:3. Кращим гравцем матчу визнано Григорія Шевелу.

Приїзду полтавських ветеранів футболу слід завдячувати нашому землякові Олександру Мякоті. «У нашому складі ті гравці, які свого часу грали за полтавський «Колос», який тренував нинішній виконавчий директор обласної федерації футболу Віктор Пожечевський, їхні прізвища можна знайти в обласних виданнях, – говорить Олександр Григорович. – Дуже приємно, що земляки запросили мене на рідну Семенівщину, а саме в Очеретувате, в якому пропрацював із середини 80-х. Удвічі приємніше, що люди не забувають і підтримують цей футбол для тих, кому за ... Дякую усім, хто пішов нам назустріч та дав шанс пограти спортсменам, яким 55 і більше».

Капітан семенівців Анатолій Малофеєв говорить, що зібрати ветеранів було не важко: «Їх достатньо, мало лише тих, хто підтримує цей спорт. Ми добре відпочили, і душею і тілом, поспілкувалися, обмінялися подарунками з гостями. Дякую спонсорам та господарям поля – Сергію Семигреєнку, Валерію Книшу, Віктору Вовку, Олександру Каспіру та всім іншим».

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!