b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_sport_FCDO_2018.jpg

У перерві чемпіонату області з футболу у конференц-залі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського відбулося засідання виконавчого комітету ГО «Федерація футболу Полтавщини» (ФФП).

Як повідомляє Владислав Власенко з видання «Полтавщина Спорт», на нараді обговорювався ряд важливих питань, зокрема членами виконкому внесено вимоги до регламенту. Відтепер команди мають обов’язково фіксувати матчі на відео і за проханням федерації повинні надати відеозапис у повному обсязі. Окрім того, тепер гравець пропускатиме наступну гру за отримання 3-х жовтих карток, а не двох, як раніше.

Нагадаємо, що у першому колі чемпіонату був випадок, коли відео допомогло покарати арбітра за грубі помилки. Йдеться про матч четвертого туру «Великі Кринки» – ФК «Дружба» (Очеретувате), під час якого прес-служба «Дружби» зафіксувала доленосні порушення на відео-камеру.

Тож, із другого кола чемпіонату, яке стартує офіційно 10 серпня, основний турнір Полтавщини обіцяє стати на крок ближчим до засад принциповості, справедливості і непідкупності.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!