b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_b79ac737bea7b8a8144dce456e5186b6.jpg

Колишній президент України Петро Порошенко заявив, що на позачергових парламентських виборах проти його політичної сили "працювала" поліція.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Чи можу я сказати, що була робота проти нас? Була. Була робота проти нас поліції. Була робота проти нас організованих груп, на кшталт Шарія, організовані зсередини країни", - заявив Порошенко. 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков різко відреагував на звинувачення колишнього президента. Він опублікував в Facebook пост, в якому прямо звинуватив Порошенка у брехні, в тому, що він "душив паростки надій в 2014", і в тому, що більшість позитивного в роки після Майдану відбувалося в країні "не завдяки йому, а всупереч".

"Порошенко безсовісно бреше, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього "була робота поліції". Поліція, як і МВС в цілому не працювали на нього, а працювали на чесні вибори. Ми працювали на людей і на Україну! На жаль, для Порошенко брехати - як дихати - і тому він програє! Він довів країну до такого емоційного стану, що люди дуже захотіли повірити не йому брехунові, - а будь-якій чесній людині", - пише Аваков. Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 24 липня екс-президент України Петро Порошенко прийшов на допит в Державне бюро розслідувань.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!