Kabmin.jpg

Кабінет Міністрів на засіданні 14 серпня доручив Мінфіну і Мінрегіону забезпечити фінансування програм і проектів розвитку регіонів.

Про це повідомляє "Урядовий портал".

"Кабінет Міністрів доручив Міністерству фінансів та Міністерству регіонального розвитку, будівництва й ЖКГ забезпечити, починаючи з серпня поточного року, фінансування програм і проектів розвитку регіонів, особливо малих міст і громад, що здійснюються за рахунок, у тому числі, коштів Державного фонду регіонального розвитку. 

Це закріплено у протокольному дорученні уряду. Графік фінансування повинен забезпечити можливість своєчасного проведення тендерів та завершення розпочатих проектів", - йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що Кабмін затримує містам виплату 7,6 мільярда гривень з фонду регіонального розвитку і 2,5 мільярда гривень субвенції на соціально-економічний розвиток.

У мережі було опубліковано копію листа за підписом глави ОПУ Андрія Богдана, в якому він просить прем'єра Володимира Гройсмана призупинити витрати до формування нового складу уряду. 

В Офісі президента журналістам відповіли, що тимчасове призупинення фінансування рішень Кабміна зроблено з метою перевірки ефективності використання бюджетних коштів, запланованих на передбачені розпорядженнями інфраструктурні проекти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стався гучний скандал з "звільненням" Андрія Богдана.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!