383821260.jpg

Народний фронт і Блок Порошенка виступають за призначення мера Львова і лідера "Самопомочі" Садового першим віце-прем'єром.

Фракції "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка" ініціюють призначення міського голови Львова Андрія Садового першим віце-прем'єром України. Про це йдеться у заяві фракцій 1 грудня.

"Ми вважаємо, що всі ефективні управлінці в країні сьогодні мають приєднатися до створення змін у рамках спільної роботи Кабінету міністрів, президента і Верховної Ради. Вважаємо, що, зокрема, для втілення децентралізації в уряді на посаді першого віце-прем'єр-міністра має працювати міський голова Львова Андрій Садовий, відомий фахівець у цій сфері місцевого самоврядування і якому, разом з партією "Об'єднання "Самопоміч", українці висловили значну підтримку на парламентських виборах", - йдеться в заяві.

Крім того, ці дві фракції підтримують ідею залучення провідних фахівців, у тому числі з інших країн, для реалізації реформ в Україні. "Сьогодні Україна має унікальний шанс на швидкі та якісні перетворення. Заради цього політики повинні взяти на себе всю відповідальність за реалізацію прагнень народу, за реформи і подальшу долю країни", - підкреслюють у партії.

У політсилах також відзначили, що перед новим урядом стоять конкретні завдання - боротьба з корупцією, посилення енергетичної незалежності, реформа політичної системи, економічні реформи, децентралізація та реформа місцевого самоврядування.

Як відомо, в уряді посада першого віце-прем'єра не була заміщена з моменту призначення в червні Віталія Яреми генпрокурором України.

Відзначимо, що, незважаючи на проходження партії "Самопоміч" в парламент її лідер Андрій Садовий заявив, що не має наміру залишати посаду мера Львова.

Нагадаємо, завтра відбудеться друге засідання нової Ради, на якому мають затвердити склад нового Кабміну.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 01.12.2014, 16:32
Он далеко не дурак, а тем более не самоубийца - не пойдет.