b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_12_1354178168_729_04.jpg

У Чернівцях кандидат у депутати після програшу на виборах відібрав у мешканців багатоповерхівки бруківку, за допомогою якої він обіцяв облаштувати доріжку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міської ради Андрій Романчишин, пише molbuk.ua

За його словами, один з кандидатів, прізвище якого Романчишин відмовився назвати, напередодні виборів 25 жовтня у подвір’я багатоповерхівки на вулиці Воробкевича привіз матеріали, за допомогою яких він обіцяв облаштувати доріжку для потреб місцевих жителів.

«Перед самими виборами, в четвер-п’ятницю-суботу тут проводилися роботи. Як розповіли мешканці вулиці Воробкевича, 17, «хотіли їх цим купити». Отже, ця суміш була завезена даним кандидатом, бордюри, які були встановлені. Саме в суботу все це робилося», – розповів Романчишин.

Депутат додав, що суміш під основу доріжки засипали мешканці будинку самотужки. Крім того, кандидат у депутати напередодні виборів привіз бруківку, за допомогою якої мали облаштовувати доріжку.

Проте, обурившись результатами виборів, кандидат забрав будматеріали.

«А на цій галявині лежали піддони з бруківкою. Бруківку цей кандидат забрав. Але люди додумались сховати один піддон у підвал», – розповів Романчишин.

За словами депутата, кандидат висловив жителям претензію, адже з їхнього будинку лише троє мешканців підтримали його кандидатуру на виборах.

Окрім того, як зазначив Романчишин, кандидат обурився, чому мешканці розсипали суміш.

«Він сказав: я це вам робити не буду. Навіщо ви всю цю суміш розсипали? Я мав це забирати, і це коштувало мені грошей! Почав їм рахувати, скільки це йому коштувало», – повідомив А. Романчишин.

Депутат назвав цю ситуацію «кандидатським рагулізмом».

«Тепер ми бачимо, для чого насправді ці люди йшли на вибори», – зауважив Андрій Романчишин.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!