putin.jpg

Бойовик Ігор Гіркін (Стрєлков) прогнозує Гаазький трибунал для себе і Путіна у разі, якщо президент Росії Володимир Путін буде продовжувати нинішню політику.

"Якщо він буде продовжувати в тому ж дусі, як зараз, то доведеться нам сусідами стати... по камерах в Гаазі. Якщо нас туди ще живцем довезуть, звичайно", - вважає бойовик.

Гіркін допустив "московський майдан", який, на його думку, почнеться на тлі "економічного краху" і "нічим не приховуваної зради російського населення (Донбасу)"

Відомий бойовик вважає, що під час перемир'я Україна "шаленими темпами відновлює армію, при цьому в Росії санкції підривають лояльність чиновництва до влади.

"За цю зиму санкції повинні серйозно підірвати готовність російської громадськості захищати "русский мир", особливо ж - вірнопідданість нашого чиновництва (і без того вкрай сумнівну). А НАТО, тим часом, має завершити підготовку громадської думки своїх громадян на предмет необхідності прямої військової допомоги, а то і збройного втручання в конфлікт "за суверенітет України", - зазначив Гіркін.

На його думку, до весни населення "повністю зруйнованого" Донбасу буде ставитися до Путіна "з ненавистю", кількість біженців збільшиться на кілька сотень тисяч, а армія України, куди будуть введені війська НАТО, зробить "атаку", "яка без прямого широкомасштабного втручання ЗС РФ "призведе до розгрому бойовиків "ДНР" і "ЛНР". 

Раніше Гіркін взяв на себе відповідальність за початок війни в Донбасі.

"Спусковий гачок війни все-таки я натиснув. Якби наш загін не перейшов кордон, в результаті все б скінчилося, як у Харкові, як в Одесі", - зазначив Гіркін. Він також визнав факт участі російської регулярної армії у війні. Гіркін (Стрєлков) - громадянин РФ, офіцер спецназу ГРУ генштабу збройних сил Росії, ватажок російської диверсійної групи.

На початку березня він прибув на територію Криму і координував захоплення російськими військовослужбовцями та представниками спецслужб РФ військових частин Збройних сил України та місцевих органів влади автономії. Пізніше перемістив свою злочинну діяльність в Донбас. У серпні Гіркін зник з Донбасу. У вересні, перебуваючи в Москві, Гіркін заявляв, що в Донбас повертатися не збирається.

Джерело: http://dt.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 15.12.2014, 10:33
Респект журналюзі! Переставив все з ніг на голову. Гіркін говорив, що якщо Путін і надалі буде вагатися з вводом військ, то ДНР і ЛНР буде розгромлено і Путін буде відповідати перед трибуналом!
# Леля 15.12.2014, 13:01
Шо, прямо так і сказав? А коли це ви, пане рибак, з Гіркіним зустрічалися? Треба ж було на цю зустріч "своїх" журналістів кликать. Так ні, як російські журналісти все з ніг на голову переставляють, так це нічого, то все правду вони говорять і показують. Просто люди не ті канали дивляться. Так, пане рибак???
# Рибак 15.12.2014, 15:56
Газета "украинская правда" вівторок 21 жовтня 2014 року. Назва статті "Гиркин пугает Путина Гаагским трибуналом". Перший абзац: "Бывший лидер военного крыла боевиков Донецка Игорь Гиркин (Стрелков) считает, что если президент России Владимир Путин не пойдет в наступление на Украину, то попадет под трибунал"
# Леля 16.12.2014, 05:50
Ну так все ясно. Коли вже було те 21 жовтня, може це зовсім інше інтерв"ю. Прозрів нарешті!!!!!!! Одне не зрозуміло, вас яка стаття більше порадувала? Якщо та що за 21 жовтня, то з вами все ясно, а якщо інша, то значить вам ще не зовсім байдужа доля України.
# drug 15.12.2014, 13:42
Спробував знайти автора статті, який зустрічався і розмовляв із Гіркіним. На dt.ua відсилають на ZN,UA. Звідти на "Дождь" (tvrain.ru). Там цей матеріал відсутній за 2014 рік. На мою думку - типовий приклад інформаційного "фейку".
# святослав 15.12.2014, 21:57
Головне питання не в тому - хто й що сказав , а в тому - хто і як ставиться до автора сказаного ! Падлюки , зрадники і сепари , ще й досі симпати зують путлєру ,гіркиним, ригам і іншому антиукраїнському непотрібу ! Тяжко їм сьогодні підбирати свої ворожі вирази ! Бояться ,суки, патріотів , та й СБУ нарешті очищується і починає ліквідовувати цю рашистську погань ! рибачку в Семенівці , мабуть найтяжче !
# Самсон 16.12.2014, 09:26
Хто там очищується?! Щоб їх очистити, а разом із ними всю нацистську погань, потрібна гігантська клізма. Тоді процес очищення пройде успішно.