b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_turchinov.jpg

Якщо мирний план не дасть результатів, то іншого варіанту як введення воєнного стану, не буде. Про це в інтерв’ю "5 каналу" заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляє УНН. На запитання чи й надалі він лишається прихильником запровадження воєнного стану, О.Турчинов відповів: "У випадку, коли мирний формат, переговорний формат, не дасть результатів, у нас не буде іншого варіанту". Він також зазначив, що президент чітко та адекватно оцінює ситуацію і все робить для того, щоб забезпечити мирний шлях розвитку подій. "Але президент є верховним головнокомандувачем і, повірте мені, він не буде жодної хвилини коливатись, коли відчує, що іншого шляху крім активних військових дій немає", - додав він.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 27.12.2014, 16:52
звичайно, мирний формат "не дасть результатів" і буде введено воєнний стан, тому що протягом воєнного стану не можна змінювати Конституцію, проводити вибори Президента та Парламента, а також органів місцевого самоврядування. Забороняється проводити будь-які референдуми! Тепер люди добрі, починаєте "просікать" позиви гідних?!
# Aleks 27.12.2014, 19:00
Воно то так, але під час воєнного стану ЄС жодної копійки не дасть в Україну, а це катастрофа для держави і діючого керівництва.
# Рибак 27.12.2014, 19:54
ЄС і так не дасть ні копійки, катастрофа вже настала, тому Парашенко піде на це хоча б для того, щоб під цією ширмою взять під контроль всі бізнесові структури - військовому командуванню надається право використовувати потужності, ресурси і майно всіх підприємств і організацій а також громадян.
# Самсон 29.12.2014, 09:40
Воєнний стан введуть, а порошенківські кондфабрики в Росії продовжуватимуть працювати, а тисячі людей убиватимуть один одного задля бізнесових інтересів порошенків, коломойських, яценюків. турчинових....