b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_02_9022018_ridnemisto.jpg

9 лютого відбулися збори районного осередку політичної партії «Рідне Місто», метою яких було підведення підсумків роботи за минулий рік.

У своїх зверненнях до присутніх голова Всеукраїнської партійної організації Олександр Удовіченко та очільник обласної організації Валерій Пархоменко привітали новообраних депутатів із перемогою, зазначивши, що Семенівщина показала чи не найкращі результати на виборах 2017 року в порівнянні з іншими районами. Вони додали, що без постійної, кропіткої, системної роботи такий підсумок виборчих перегонів був би неможливим.

Окрім того, цього дня до Семенівки завітав гість з Оржиччини Григорій Рибачов, депутат місцевої райради від «Рідного Міста», який додав, що такі результати не можуть не мотивувати, й побажав і надалі здобувати високі результати. Підсумовуючи, голова районного осередку Валерій Книш відмітив, що високі результати – це не привід полишати напрацювання та зупинятися на досягнутому, а стимул виправдати довіру виборців та діяти в інтересах громади.

А наостанок відбулася приємна подія – Сергій Семигреєнко та Олександр Удовіченко відзначили учнів НВК №2, вихованців студії «Золота палітра» Олександра Черкесенка та Катерину Чебан, разом з їхньою наставницею Жанною Романенко, які зайняли призові місця на обласному конкурсі образотворчого мистецтва серед дітей шкільного віку «Майбутнє самоврядування очима дітей».

Прес-служба районного осередку політичної партії «Рідне Місто»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!