b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_podat.jpg

За січень-лютий 2018 року Центри обслуговування платників (далі ЦОП), які функціонують при Лубенській ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області, відвідало 28602 платника податків – підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

Персоналом ЦОП в звітному періоді надано 4703 адміністративних послуги.

Найбільш запитуваними були послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки, їх отримали 2025 громадянина, 9 громадян звернулися за внесенням до паспорту громадянина України відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. Надано 1477 послуг з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Також, фахівці Центрів надали 269 витягів з реєстру платників  єдиного податку, видано 35 довідок про подану декларацію про майновий стан та доходи та 141 довідку про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюється органами доходів і зборів. Зареєстрували 139 платників єдиного податку, 270 книг обліку розрахункових операцій, 167 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 84 розрахункових книжок, зареєстровано 37 реєстраторів розрахункових операцій.

Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП платникам та громадянам надаються консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДФС.

До послуг платників-комп’ютера, які підключені до мережі Інтернет і дають змогу платникам, які отримали електронний цифровий підпис, формувати та передавати звітність в електронному вигляді, для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.

Відділ обслуговування платників Лубенської ОДПІ
ГУ ДФС у Полтавській області

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!