b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_podat.jpg

Із початку поточного року 2313 мешканців території обслуговування Лубенської ОДПІ подали податкові декларації про отримані доходи.

Загальна сума коштів, задекларованих громадянами складає 75,3 млн. гривень, сума податків сягає 5 млн. гривень. З них 4 – подано громадянами-мільйонерами, які зазначили дохід на суму 5,7 млн. грн. та визначили суму податків 0,7 млн. грн.

Найбільше декларацій надійшло від 1576 громадян, які самостійно обробляли власні земельні частки (паї) та отримали доходи від продажу с/г продукції і складають 16,5 млн. грн. та до бюджету належить до сплати близько 3 млн. гривень.

Лубенська ОДПІ нагадує, що отримати безкоштовні консультації та допомогу у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані у 2017 році декларанти можуть у Центрах обслуговування платників ОДПІ.

Подати декларацію для отримання податкової знижки можна протягом усього року, тобто до 31 грудня включно, тоді як громадяни, які зобов’язані задекларувати свої доходи, повинні зробити це не пізніше 2 травня.

Сектор податків і зборів з фізичних осіб Лубенської ОДПІ
ГУ ДФС у Полтавській області

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!