b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_podat.jpg

Лубенське управління ГУ ДФС у Полтавській області інформує, що наказом Міністерства фінансів України від 3.09.2018 р. №733 затверджено Порядок надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Зазначений порядок поліпшує обслуговування платників при наданні довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Для отримання довідки платник подає відповідну заяву (на вибір):

* у паперовій формі – до державної податкової інспекції за основним місцем обліку такого платника або до відповідного контролюючого органу, уповноваженого здійснювати заходи з погашення податкового боргу. Якщо заяву подано до державної податкової інспекції, її передають до відповідного контролюючого органу, уповноваженого здійснювати заходи з погашення податкового боргу (далі – уповноважений орган);

* в електронній формі – на адресу уповноваженого органу через приватну частину електронного кабінету з дотриманням вимог Законів «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги».

Довідка або відмова у наданні довідки готуються уповноваженим органом протягом 5 робочих днів з дня, наступного за днем отримання заяви органом, до якого її було подано. Вона надається безоплатно за вибором платника у паперовій або електронній формі, про що він зазначає у заяві. Строк дії довідки становить 10 календарних днів з дати її формування.

Лубенське управління ГУ ДФС у Полтавській області

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!