Ми, українці, народ цікавий: дуже любимо критикувати владу, але напередодні виборів любимо її, цінуємо, довіряємо...

Нашу довіру до «чесних» кандидатів, старих-нових політиків цілком можна виправдати, адже вони, напередодні кожної нової передвиборчої кампанії, беруть нас жалістю, гречкою, гучними лозунгами.

У кінці кінців, ми живемо в XXI столітті, де рушієм – способом втертися в довіру – є реклама. Далі – мовою фактів...

5 вересня розпочалася виборча кампанія до місцевих рад. На сьогодні, згідно неперевіреної інформації, серед населення найбільше обговорюються наступні кандидати на голову Семенівської ОТГ (і вони фактично не приховують своїх амбіцій): Василь Голодний, Артем Даценко, Валерій Книш, Людмила Милашевич, Володимир Сербин, Володимир Саміков.

Цілком імовірно, що на початок передвиборної гонки ми матимемо трохи іншу картину: з більшим переліком «гравців» або без деяких із вищеназваних потенційних кандидатів. Та, зрештою, можемо припустити, що саме вони будуть основними претендентами на «трон мера», тому будуть активними.

Сьогодні ж проаналізуємо рекламу в соціальних мережах та кошти, які витрачаються на неї:

* Василь Голодний – має активну сторінку у Facebook, рекламної сторінки не має.

* Артем Даценко – має сторінку у Facebook, яка неактивна, рекламної сторінки не має.

* Валерій Книш – має сторінку у Facebook середньої активності, рекламної сторінки не має.

* Людмила Милашевич – має сторінку у Facebook, а також рекламну як голова Семенівської ОТГ (на сторінці постійно проплачується реклама: загальна сума складає 420 доларів, недавні витрати на рекламу складають 167 доларів, тобто (при середньому курсі 27,8 грн за $), за останній тиждень чинна голова ОТГ тратила на рекламу близько 663 гривень на день).

* Володимир Саміков – має активну сторінку, рекламної сторінки не має.

* Володимир Сербин – має неактивну сторінку, рекламної сторінки не має.

Щоб до нашої інформації була повна ДОВІРА, додаємо СКРІНШОТИ сторінок

Сайт «Семенівські Вісті»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Роза 14.09.2020, 17:47
Павлівна знає толк у перекрашуванні))) Коломойський не пожаліє грошей)))))))
+1 # Семен 14.09.2020, 18:41
Дотримуйтесь единого правила.
Чим менше людина при владі,тим менше вона знає де що вкрасти.
.
-1 # святослав 15.09.2020, 17:04
Запрацював ,,Ринок рабів,, !Якщо вас купляють або ,,розводять,, на виборах , значить ви того - ВАРТІ ! І варті того , щоб і далі жити-існувати під ними - дурнями та холуями ! Жодний АДЕКВАТНИЙ виборець за таких - НЕ ГОЛОСУВАТИМЕ , бо вміє ДУМАТИ і ПОВАЖАЄ СЕБЕ ! рабам же це - не досяжне ! Корито - і стійло їхній вибір . Тому - кожен робить свій вибір , ким йому бути далі , після ,,виборів,, - НОРМАЛЬНОЮ людиною , чи продажнім рабом !
+2 # Орион 15.09.2020, 19:08
Так ти ж Святику один в районі віддав голос за " Рух нових сил!" Саакашвілі! А де він зараз? Тільки для тебе - корито і стійло! Ти більшого не заслуговуєш!
+2 # Геннадий 26.10.2020, 07:45
Эксклюзив. Из обращения победителя хуторских страстей: "...Дорогие мои: вася, вовик, тема и вовочка! Я вас очень люблю! Вы сделали невозможное - помогли мне покорить шестую вершину. Без вас я бы этого не смогла сделать. Вы отобрали возможность у реального кандидата на покорение вершины. Для этого вы приложили много усилий, своего времени, нервов, денег лохов. Я вас не забуду! очень вас люблю." )* :D
+3 # Семен 26.10.2020, 20:30
Так ще є варіант відігратись.
Коаліцію не зберуть і будуть перевибори.
+2 # Геннадий 27.10.2020, 06:13
Надеемся, что так и будет.