b_385_225_16777215_0_0_images_news_2022_pandora.jpg

Говорити про конкретні плани сьогодні ніхто не наважується. Пандемія та добряча «лихорадка з високою температурою» заставила бізнес «пропотіти» останні два роки. Більшість зазнали добрячих втрат, але частина продовжує дивувати та створювати щось нове. Ідейним  прикладом може бути Pandora.

За останні два роки, Пандора значно зменшила свої обороти, але поставила ставку на онлайн продажі і не прогадала. Бренд активно розвиває інтернет-магазини та представників у різних куточках світу. Це дало змогу продовжувати творити та дивувати своїх покупців. Гра цін та знижки зацікавили не тільки поціновувачів навіть у скрутні часи, але й додало винних клієнтів. Не зламавшись перед кризою, Pandora продовжує бути актуальною та має плани на 2022 рік.

Що планує Пандора у 2022-му?

Головне, не звертати увагу на труднощі та знаходити нові шляхи. Якщо проаналізувати те, що бренд робив у 2021 році, схоже, що це їх девіз. Цьогоріч, Пандра обіцяє не збавляти темп. Керуючі вже розповіли про план переродження бренду та новинки, які чекають світ у 2022-му.

  • Бренд
    Конкурентоспроможність в непевні часи падає навіть у такого великого бренду як Pandora. Першочергова задача на 2022 рік - бути в топі, як це було до кризової ситуації. Для цього, планується активний розвиток бренду.
  • Дизайн
    Новинки завжди були «фішкою» Пандори, але сучасні люди потребують сучасних рішень. Планується вивчити інноваційні технології, подбати про екологію та створити нову колекцію, яка буде максимально клієнтоорієнтована.
  • Персоналізація
    Керуючі бізнесом мають на меті створити можливість індивідуалізованих купівель у всіх країнах світу. Це дозволить мати унікальні прикраси тим, хто купує їх за кордоном. Але і наших покупців не будуть ображати. Новинки можна буде відслідковувати на сайтах, наприклад, Fragola.
  • Вихід на ринок
    Компания Pandora планує активно розширити свої можливості на ринку. Сюди увійде робота над новими точками продажу по всьому світу. Основний акцент буде на США та Китаї, де сьогодні продукція використовується тільки на 50%. Цей показнику будуть збільшувати.

Нові колекції та окремі прикраси Pandora у 2022-му

Як і завжди, бренд буде радувати класичними випусками на кожну пору року. Сюди будуть виходити модернізовані прикраси та ексклюзивні новинки. Таким чином, шанувальники прикрас точно чекають чотири колекції 2022-го:

  • Зимова колекція Pandora
  • Весняна колекція Pandora
  • Літня колекція Pandora
  • Осіння колекція Pandora

Оновлення вже почалось з додаткової колекції Пандора в честь Нового року. Сюди увійшли нові шарми, підвіски, браслети та інші прикраси. Такого роду колекції - це додаткові спеціальні випуски бренду. У 2022-му їх планують до декількох свят:

  • День святого Валентина
  • День Матері
  • Міжсезонна колекція Pandora

Ці новинки, далеко не всі, які ми можемо побачити у представників бренду. Як правило, Пандора радує новими унікальними прикрасами і спонтанно, тому наша задача слідкувати за новинками та анонсами.

Нова концепція магазинів Pandora

У Італії та Великобританії, де є офлайн магазини вже тестують зовсім нову концепцію їх роботи. Тут будуть швидше обслуговувати клієнтів. Якщо ви вже були в офлайн магазині, то точно зрозумієте, чому бренд подбав про такі зміни. Це особливо актуально у передсвятковий період та після виходу нових колекцій. В цей час, клієнтів настільки багато, що обслуговування кожного утворює черги. Нова концепція унеможливить такий колапс.

У нових магазинах буде пропонуватись послуга гравіювання на виробах. Зимова колекція Пандора 2022 була поповнена новими прикрасами, де є такі,які цього потребують. Щоб ви не шукали іншого місця де, можна зробити індивідуальний напис, просто запитайте у консультанта і це зроблять на місці. Протягом 2022-го року магазини такого формату планують відкрити у всіх офлайн точках світу.

Ті, хто не хоче стояти в черзі, може користуватися інтернет-магазином онлайн для покупок прикрас Пандора в Україні. Тут ви знайдете багато цікавого, без необхідності виходити з дому.

Нова упаковка від Pandora в 2022-му

В кінці 2021 року керівники бренду зробили гучну заяву, про те, що будуть зменшувати кількість пластику при створенні упаковки для прикрас. Частина з них уже виготовляються з зменшенням відсотку шкідливої речовини. Коробки для браслету та шармів будуть виготовлятися із змістом пластику на 75% менше ніж зазвичай. Концепція нового виробництва організована без втрат якості коробки.

Вже сьогодні. нова коробка з”явилась у багатьох магазинах, де продають прикраси Пандора. До кінця 2023 року, бренд планує виготовляти коробки для прикрас взагалі без вмісту пластику. З продажу старі моделі упаковок зникнуть після спустошення складських запасів.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!