Важко визначити, скільки рибалок віддають перевагу літній чи зимовій риболовлі, а тому будемо виходити з того, що справжній рибалка йде на риболовлю для того, щоб відпочити і набратися вражень, а погодні умови не змусять його відмовитися від цього.

Зимовий період року дає рибалці можливість дістатися до раніше недоступних місць. При цьому, якщо знати звички риби та місця її скупчення, то ніякі труднощі зимового лову (мороз і т. д.) не зіпсують вам настрою. У зимовий період року риба, як правило, тримається біля дна, так як вода там має плюсову температуру.

Узимку рибалка відкриває полювання на окуня, плотву, щуку, судака і ляща. У наших водоймах ще можна виловити пристойні екземпляри зазначених риб. Зимову рибалку можна розділити на три періоди: перший лід, глухозим’я, останній лід. У всі періоди лову рибалки використовують як живу наживку (мотиль або живець), так і штучні принади (мормишку, балансир, блешню і т. д.).

Якщо в душі ви рибак і не можете без активного відпочинку навіть узимку, якщо ви любите відпочити за межами міста біля водойми, насолоджуючись повною тишею і спокоєм, то Біляківський відділок ТОВ «Сапсан-Семенівка» пропонує вам відчути радість і азарт одного з найпопулярніших зимових захоплень. Приїжджайте до села Біляки Семенівського району і переконайтеся в цьому самі.

За детальнішою інформацією звертайтесь до майстра ділянки Біляківського відділку ТОВ «Сапсан-Семенівка» Стеценко Ніни Олександрівни за тел. 050-441-55-69, 097-021-83-52.

Адміністрація ТОВ «Сапсан-Семенівка»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!