roma.jpg

"Рома" сенсаційно розгромила "Барселону" в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і пробилася в півфінал за сумою двох зустрічей за рахунок правила виїзного гола.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Рома" - "Барселона".

"Рома" впевнено провела перший тайм і реалізувала один зі своїх шансів - Де Россі закинув м'яч у штрафну, Джеко виграв боротьбу у захисника і переграв тер Штегена.

У другій половині матчу римляни продовжили домінувати на полі і заслужено добилися успіху. Спершу Піке сфолив на Джеко в штрафній "Барселони", а Де Россі реалізував одинадцятиметровий, а ближче до кінця зустрічі Манолас точно пробив головою в дальній кут після подачі від кутового прапорця.

 

"Рома" вперше в історії вийшла в півфінал Ліги чемпіонів (у півфіналі КЄЧ римляни грали у сезоні 1983-1984). У той же час "Барселона" не може пробитися в цю стадію головного клубного турніру Європи вже третій сезон поспіль.

Спецпроект Ліга Чемпіонів-2018: Шлях до Києва - всі новини, голи, огляди матчів

"Рома" - "Барселона" - 3:0 (перший матч - 1:4)
Голи: Джеко, 6, Де Россі, 58 (з пенальті), Манолас, 82

"Рома": Аліссон, Манолас, Фасіо, Жезус, Флоренці, Наінгголан (Ель Шаараві, 77), Де Россі, Стротман, Коларов, Шик (Ундер, 72), Джеко

"Барселона": тер Штеген, Семеду (Дембеле, 88), Піке, Умтіті, Альба, Роберто, Ракітіч, Бускетс (Алькасер, 85), Іньєста (Гомеш, 81), Мессі, Суарес

Попередження: Фасіо, Жезус - Піке, Суарес.

Рома - Барселона: відео голів

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!