b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Football_srna.jpg

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека, а також президент донецького клубу Рінат Ахметов розповіли про варіанти продовження кар'єри хорватського захисника Срни.

Про майбутнє Срни Фонсека і Ахметов повідомили в інтерв'ю програмі "Великий футбол".

"Так як у Даріо закінчується контракт, думаю, що він ще не прийняв певного рішення, чи буде грати або займеться іншими функціями. Начебто його навіть в "Шахтарі" запросили на іншу посаду. Але я думаю, що він хоче далі грати. Може, навіть в іншому чемпіонаті.

Ми купили молодого Додо, щоб прогресував. Данченко прогресував, добре грав в "Анжи", мені здається, він повинен спробувати свої сили в "Шахтарі". Після зими Бутко відчув упевненість і дуже сильно допоміг нам завоювати трофеї. Треба дати їм можливість. Якщо у Даріо є ще сили пограти, десь в іншому місці, то ми поставимося з повагою. Якщо він захоче спробувати себе в клубі в іншій ролі - наше серце завжди відкрите", - сказав Фонсека. 

"Даріо вибере свій шлях. Якщо у нього є сили і він відчуває, що ще хоче пограти десь - ми завжди ставимося з повагою. І якщо він хоче спробувати себе в клубі, наші двері завжди відчинені, наші серця для Даріо завжди відкриті" , - підкреслив Ахметов.

Нагадаємо, Срна не виступав за "Шахтар" з вересня минулого року через те, що провалив допінг-тест. Повернутися на поле хорват зможе в серпні.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Срна провів переговори з європейським клубом.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!