b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_sport_DSCI3584.JPG

25 січня на льодовому майданчику районного стадіону «Колос» (директор Вадим Перетятько) відбулася хокейна гра місцевої команди «Семенівські яструби» з хокейним клубом «Хорол».

Початок матчу був прогнозовано напруженим, але це не зашкодило нашим хокеїстам закинути перші три шайби. Відзначилися В’ячеслав Антонов, Віталій Брачун, Олександр Степаненко.

Ціною неймовірних зусиль гості вирівняли гру і відповіли декількома шайбами у ворота господарів. Але «яструби» гідно вийшли із ситуації, не дозволивши хоролчанам повернутись у гру. Усе ж в останній третині матчу гості закинули дві шайби у ворота господарів. Крапку у грі поставив капітан команди Сергій Киба, потужним пострілом від синьої лінії забивши шайбу у ворота «Хорола».

Отже, гра закінчилася з рахунком 11:8, на користь наших «яструбів». У воротах опонентів розписалися по три рази Олександр Степаненко, В’ячеслав Антонов, Віталій Брачун. По одній шайбі забили Сергій Киба та Іван Мороз.

У кінці матчу були міцні рукостискання. Перемогла дружба і хороший настрій гравців та глядачів. Сергій Киба подякував працівникам Семенівської районної ради (голова Віктор Юрченко) за хорошу підготовку льодового покриття майданчика. «Лід у чудовому стані. На нашому майданчику можна проводити ігри найвищого рівня», – весело відзначив капітан «Семенівських яструбів».

Олександр КОСЬКО

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!