b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_pasika_pytnyi_med.jpg

Питний мед – споконвічно слов’янський напій, що має багату історію й глибокі національні корені.

Завдяки вмісту натурального меду з його цілющими властивостями цей напій набуває неперевершеної м’якості, по праву вважається унікальним і корисним. Майстерність приготування справжнього питного меду на межі високого мистецтва – для цього медовару потрібно мати не лише кристально чисту воду, ароматний мед і винні дріжджі, а ще й чисті помисли, відкрите серце, а також вкласти частинку своєї душі. Ось чому в наш час напій стає брендом України.

Почавши серйозно займатися продуктами бджільництва, Почесний пасічник України Василь Олексійович Соломка інтенсивно працював з пасічною літературою, користуючись і своїми столичними можливостями, які дозволили знайомитися з літературою, зокрема й раритетами. Повчання одного з корифеїв українського бджільництва сподвигнуло ДіДа Василя зайнятися медоварінням.

Гільдія медоварів України створена у 2008 році, як наслідок того, що самотужки рухатися в цьому напрямку важко. Спілка діє з гаслом: питний мед – бренд України. Вона впроваджує медові напої у виробництво, залучає до медоваріння і навчає нових пасічників, проводить конкурси і майстер-класи. Очолює її Барабаш Василь Степанович.

Тож питні меди для промислової пасіки ПСП «Дружби» – це рух вперед, новий досвід, яким діляться найкращі бджолярі країни, показавши, наскільки корисним може бути спілкування однодумців. Бджолопродукти найбільшої пасіки України, екологічно чисті ягоди Миколи Дикуна, поважний багаж знань ДіДа Василя – і в результаті може народитися щось значне! Маємо надію, що Україна нарешті матиме якісний національний бренд.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # белка 15.09.2017, 18:46
шо людей зібрались спивать?скільки можна і так нація алкашів :-x
+5 # Українець 15.09.2017, 21:53
Белка на сорочинцях на Глібова перша пасіка Мокляка на чолі з менеджером по продажам Офіленком П.П. НЕ ТІЛЬКИ ПИТНІ МЕДИ А І КОНЬЯК 5 РІЧНОІ ВИДЕРЖКИ і нормально а тут зразу такі коментарі Белка бувае від коньяка а від питних медів ні перед тим як щось коментувать потрібно хоч вивчить питання.