b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_081.jpg
Президент України Петро Порошенко, говорячи про прогрес Збройних сил України, процитував рейтинг, створений сумнівним сайтом, не схвалений будь-якими військовими або експертами. (Відео)

Про це повідомляє Bellingcat.

"А ось минулого місяця стало відомо, що Збройні сили України, за версією аналітичного центру Global Firepower, увійшли в десятку найсильніших армій Європи", - заявив Порошенко в своєму зверненні, показаному по телебаченню 8 травня. 

Порошенко назвав Global Firepower "незалежним авторитетним аналітичним центром". Однак військові експерти і дослідники, з якими проконсультувалися журналісти, нічого не чули про цей сайт.

"Мабуть, його веде американський блогер і веб-підприємець Деніел Пучек, який також відомий сайтом weddingdresscreator.com і іншими інформаційно-розважальними порталами", - йдеться в статті.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про те, що однією з головних передвиборних тем для піару нинішнього президента України Петра Порошенка буде розвиток армії. Детальніше про це читайте в матеріалі: Порошенко буде піаритися на трьох темах, у його "ворогів" є кілька відповідей.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!