ТЕМА: Смак

Смак 4 років 10 місяців тому #7506

Давно уже рыбу не готовила, с ней очень много мороки
  • Anastasia344
  • Anastasia344 аватар
  • Немає на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 17
  • Репутація: 0
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Смак 4 років 8 місяців тому #7791

Ну не знаю. Просто положить рыбу на противень и запечь в духовке совсем не сложно)
  • vassiliska
  • vassiliska аватар
  • Немає на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 5
  • Репутація: 0
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Смак 4 років 7 місяців тому #8417

Рыбу можно посолить или замариновать, испечь и пожарить, закоптить, можно разные варианты придумать!
  • medalion
  • medalion аватар
  • Немає на сайті
  • Молодший учасник
  • Дописи: 30
  • Репутація: 1
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Смак 4 років 6 місяців тому #8672

отменный рецепт!
  • KennaCrook
  • KennaCrook аватар
  • Немає на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 5
  • Репутація: 0
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Смак 4 років 6 місяців тому #8703

Подскажите пожалуйста какие секреты в приготовлении домашнего майонеза, а то я только продукты перевожу... Купила специально себе блендер Scarlett SC-HB42F28 https://kasta.ua/product/9108770:584/, делаю все по инструкции, а майонез все не получается. как Вы делаете этот соус?
  • Ларисса
  • Ларисса аватар
  • Немає на сайті
  • Елітний учасник
  • Дописи: 249
  • Репутація: 1
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Смак 4 років 5 місяців тому #8904

Також трохи додам від себе. З рибою дійснол часто густо багато мороки. Для мене найгірше це чистити її, потім мити все від цього рибного запаху. Тому серед рибних фаворитів ті, що найменше пахнуть))) Проте встояти перед копченою щукою я не може, а значить і готувати доводиться.
Рецепт знайшла в інтернеті, на сайті виробника коптилок. Вже все перевірено, для мене особисто пропорції нормальні, в тексті нічого не зщмінювала, тож публікую як знайшла.
  • hanna_velichko
  • hanna_velichko аватар
  • Немає на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 6
  • Репутація: 0
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.061 секунд